|
|
Lån  


 
Annonce:


Dit behov
Find ud af hvad dit behov er. Dit forbrug er det som har størst betydning for hvilke taletidskort du skal vælge. Find også ud af hvilke behov du har for SMS og andet.

Dit budget
Det er vigtigt at vide, hvor meget man gerne vil bruge på sit forbrug hver måned. Find ud af hvad du har råd. Nogle mennesker snakker og skriver meget, mens andre ikke gør. De bruger ikke samme taletidspakke, da forbruget er anderledes. Find ud af hvad dit budget er, så du kan se hvad du kan få for netop de penge.

Sammenlign priser
Det kan være uoverskueligt at finde ud af hvilken udbyder man skal vælge for at få det billigste taletid. Det er derfor en god ide at bruge internettet til at finde det billigste.

Tillid
Det er selvfølgelig ikke kun prisen du skal kigge på når du vælge, hvor du skal købe taletidskort. Det er også vigtigt at du finder en udbyder, so du føler du kan stole på.

Skift rundt
Mange udbydere kører i perioder med forskellige kampagner for at skaffe nye kunder, så der kanvære mange penge at spare at skifte lidt rundt. Med taletid er du ikke på samme måde bundet i en længere periode.

Betingelser
Det er vigtigt at det mobilselskab du vælger, har nogle rimelige betingelser. Det kan være en god ide at finde et selskab, som ikke tager opkaldsafgift hvis man ikke kommer igennem.

Service
Hvis ikke du kan få hjælp, når du har brug for det, så er mobilselskabet ikke til særlig meget nytte. Husk derfor at få fat i et mobilselskab, som kan servicere dig på den rigtige måde.Information på sider:

Mobiltelefoni - Mobiludstyr - Taletidskort eller abonnement? - Gode råd om udlandstelefoni - Taletidskort i udlandet - Gode råd ved køb af taletidskort - Mobilabonnementer - Taletidskort - Fordele og ulemper ved taletidskort - Mobiltelefoner - Du er her: Taletidskort - Taletidskort -